​Belægning af fortove, p-pladser, indkørsler og gågader

​A/S Ole Andersen udfører alle typer af opgaver i forbindelse med belægning og brolægning, og det har vi gjort i omkring 50 år. Vi renoverer og lægger ny belægning for private husejere, virksomheder og offentlige myndigheder, men vi har stor erfaring med brolægning for det offentlige.

Vi har stor erfaring med brolægning

​Vi har blandt andet været involveret i belægning samt brolægning af gågader og bymidte, herunder parkeringsplader i Herning Kommune, men vi arbejder også i Ikast, Brande og mange andre steder. Belægning kan være brosten, fliser, chaussesten og mange andre typer af materiale.

Med andre ord, er vi specialiseret i at lægge belægning i forbindelse med fortove, parkeringspladser, havegange, terrasser, indkørsler og gågader, og det kan være enten en lille indkørsel til et parcelhus eller en stor offentlig parkeringsplads.

Vi og vores 25-30 medarbejdere har et godt renomme, og vi udfører vores arbejde med brolægning ud fra de udleverede tegninger og beskrivelser. Vi markerer os i særlig grad på vores priser og kvalitet, herunder holdbarhed og æstetik.

​Vi er endvidere medlem af både Entreprenørsammenslutningen af 1946 og af Dansk Håndværk, men vi er også tilsluttet Dansk Håndværksgarantiordning. Dertil kommer, at vi har fået Arbejdstilsynets grønne smiley.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på belægning

​Vi hjælper gerne med råd og vejledning om det bedste resultat, ligesom vi gerne fremsender et uforpligtende tilbud på belægning eller brolægning til private huse eller på offentlige arealer.

Kontakt A/S Ole Andersen på telefon 97 21 28 11, men du kan også kontakte os skriftligt ved at henvende dig til post@o-a.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Ole Andersen

Ingeniør- og entreprenørfirma

CVR-nr.: 10519306

​Kontakt

Tlf.: 97 21 28 11

Mail: post@o-a.dk

Bankforbindelse

Handelsbanken

7640 2011753