Kloakmester udfører professionelt kloakarbejde

A/S Ole Andersen er autoriseret kloakmester, og vi har udført kloak- og entreprenørarbejde i omkring 50 år. Vi tilbyder blandt andet at renovere offentlige kloakker og at anlægge nye kloak- og afløbsrør for private, erhverv og offentlige myndigheder. 

Udover vores arbejde som kloakmester kan vi tilbyde at udføre gravearbejde og byggemodning i blandt andet Herning, Ikast og Brande.

Vi kan udføre alle opgaver som autoriseret kloakmester

​En stor del af vores opgaver som kloakmester går blandt andet ud på at lave separering af kloakker, hvilket vil sige adskillelse af regn- og spildevand. Der falder mere regn i dag end for en række år siden, hvilket stiller nye og større krav til ældre kloaksystemer, og formålet med separering af kloakker er således at forhindre, at spildevandet løber ud i vores vandløb.

Ved nyetablering eller forlængelse af kloakker varetager vi alle opgaverne som kloakmester, hvilket vil sige, at vi starter med et give en solid rådgivning, således du kan vælge den bedste løsning ud fra ønsker, behov og gældende regler. 

​Derpå står vi for en professionel og grundig nedgravning og nedlægning af kloak- og afløbsrør i høj kvalitet. Afslutningsvist hjælper vi med at få de nye kloakinstallationer godkendt af kommunen.

Kontakt os for at få et tilbud på kloakarbejde

​Hvis du skal bruge en autoriseret kloakmester til renovering, udvidelse eller nyetablering af kloak- og afløbsrør, er du velkommen til at kontakte din lokale kloakmester på telefon 97 21 28 11 for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en e-mail til post@o-a.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Ole Andersen

Ingeniør- og entreprenørfirma

CVR-nr.: 10519306

​Kontakt

Tlf.: 97 21 28 11

Mail: post@o-a.dk

Bankforbindelse

Handelsbanken

7640 2011753