Belægning af fortove, P-pladser, indkørsler og gågader

Hos A/S Ole Andersen udfører vi alt slags belægningsarbejde og har gjort det i over 50 år. Vi renoverer og lægger ny belægning for private husejere, virksomheder og offentlige myndigheder i bl.a. Herning, Brande og Ikast. Vi har herunder stor erfaring med brolægning for det offentlige.

Vi er medlem af både Entreprenørsammenslutningen af 1946 og Dansk Håndværk. Desuden er vi tilsluttet Dansk Håndværks garantior​dning. Dertil kommer, at vi også har fået Arbejdstilsynets grønne smiley. Dette er din tryghed for, at vi altid udfører flisebelægning og andet belægningsarbejde i den højeste kvalitet.

Vi har mange års erfaring med brolægning

Vi har bl.a. været involveret i belægning af gågader og bymidte – herunder parkeringspladser i Herning Kommune. Brolægning kan f.eks. være brosten, fliser, chaussesten og mange andre typer af materiale. Med andre ord er vi specialiseret i at lægge belægning i forbindelse med:

  • Fortove
  • Parkeringspladser
  • Havegange
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Gågader

Vores brolæggere kan lave alt fra en lille indkørsel til en stor, offentlig parkeringsplads.​

Vi og vores 25-30 medarbejdere har et godt renomme og vi udfører vores arbejde med brolægning ud fra de udleverede tegninger og beskrivelser. Vi markerer os i særlig grad på vores gode priser og høje kvalitet, hvor vi har et stort fokus på holdbarhed og æstetik.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på belægning

Men hvad koster brolægning så? Priserne på belægning varierer naturligvis alt efter opgavens størrelse. Vi lover dog at vi altid, i samarbejde med dig, finder frem til den bedst mulige pris. Vi hjælper desuden gerne med råd og vejledning, så du kan få det bedste resultat. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på brolægning til dig.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for belægning på telefon: 97 21 28 11 eller mail: post@o-a.dk. Så vender vi tilbage til dig så snart vi kan.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Ole Andersen

Ingeniør- og entreprenørfirma

CVR-nr.: 10519306

​Kontakt

Tlf.: 97 21 28 11

Mail: post@o-a.dk

Bankforbindelse

Jyske Bank

7640 2011753