Autoriseret kloakmester udfører professionel kloakservice

Er du på udkig efter et firma, der kan hjælpe med kloakservice? Hos A/S Ole Andersen er vi autoriseret kloakmester og vi har udført kloakarbejde og entreprenørarbejde i over 50 år. Vi tilbyder bl.a. at renovere offentlige kloakker og anlægge nye kloak- og afløbsrør for private, erhverv og offentlige myndigheder.

Udover vores arbejde som kloakfirma kan vi tilbyde gravearbejde og byggemodning for kunder i bl.a. Herning, Ikast, Brande og omegn.

Vores kloakfirma udfører alle slags opgaver

En stor del af vores opgaver som kloakmester går ud på at lave kloakseparering, hvilket er adskillelse af regn- og spildevand. Der er begyndt at falde mere regn de seneste år, hvilket stiller nye og større krav til kloaksystemerne. Formålet med separering af kloakker er således at forhindre, at spildevandet løber ud i vores vandløb. Du kan læse mere om kloakseparering her.

Ved nyetablering eller renovering af kloakker varetager vi alle opgaverne med professionel ekspertise. Vores autoriserede kloakmester starter med at give en solid rådgivning, så du kan vælge den bedste løsning ud fra ønsker, behov og gældende regler. Derpå står vi for en professionel etablering af kloakken. 

Afslutningsvist hjælper vi med at få de nye kloakinstallationer godkendt af kommunen. Du kan trygt stole på, at vi som dit professionelle kloakfirma hjælper dig gennem hele processen, når det kommer til kloakservice.

Hvad koster det at få lavet kloak af en kloakmester?

Pris for kloakservice varierer alt efter opgavens omfang. Vores priser er konkurrencedygtige, selvom vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, hvor vores kloakmand derefter kan give et uforpligtende tilbud.

Ring til dit lokale kloakfirma for et godt tilbud

Hvis du skal bruge en autoriseret kloakmester til renovering, udvidelse, nyetablering af kloak- og afløbsrør eller kloakservice af en anden slags, er du kommet til det helt rette sted.

Du er altid velkommen til at kontakte dit lokale kloakfirma i dag på telefon: 97 21 28 11 eller mail: post@o-a.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Ole Andersen

Ingeniør- og entreprenørfirma

CVR-nr.: 10519306

​Kontakt

Tlf.: 97 21 28 11

Mail: post@o-a.dk

Bankforbindelse

Jyske Bank

7640 2011753