Kloakering og kloakseparering udført af professionelle​

Overvejer du at få udvidet din kloakering med kloakseparering? Hos entreprenør A/S Ole Andersen er det noget, vi kan hjælpe med. Vi hjælper med alle former for kloakservice og kloakering, herunder kloakseparering i Herning, Brande, Ikast og omegn.

Vi har en masse erfaring inden for kloakseparering og andre opgaver inden for kloakering. Vi har derfor en vis ekspertise inden for området, der gør os til det ideelle valg. Vi sørger for kvalitetsløsninger til en god pris. Vi står klar til at hjælpe både private, erhverv og offentlige instanser med kloakering.

Hvorfor er kloakseparering relevant?

Kloakseparering er med tiden blevet mere og mere relevant for mange. Mængden af regnvand har taget til de seneste år, hvilket presser kloaksystemerne. For at mindske dette pres kan det være optimalt med en kloakseparering. Her vil kloakeringen blive delt i to, så der er en ledning til spildevand og en til regnvand.​

Separering af kloak er også en miljøbevidst løsning, da regnvand ikke bliver sendt til rensningsanlægget, men videre ud i naturen. Vil du gøre noget godt for miljøet og for din kloakering, er kloakseparering den helt rigtige løsning. Det kan dog også være et krav fra kommunens side. Uanset hvad grunden er, står vi klar til at hjælpe med din kloakering.

Hvad koster kloakering?

Og hvad koster separatkloakering og kloakering så? Vores priser afhænger selvfølgelig meget af omfanget af opgaven. Vi kan dog hjælpe med kloakering i både stort og småt omfang. Ønsker du en pris på din pågældende kloakeringsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan nemlig tilbyde dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Kontakt os på telefon: 97 21 28 11 eller mail: post@o-a.dk for at høre mere.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Ole Andersen

Ingeniør- og entreprenørfirma

CVR-nr.: 10519306

​Kontakt

Tlf.: 97 21 28 11

Mail: post@o-a.dk

Bankforbindelse

Jyske Bank

7640 2011753