​Kloakanlæg og etablering af kloak i høj kvalitet

Hvis du mangler hjælp til kloakanlæg eller andre opgaver i forbindelse med etablering af kloak, står vi hos A/S Ole Andersen klar til at hjælpe dig. Vi kommer primært hos kunder i Herning, Brande og Ikast, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et firma med mere end 50 års erfaring. Med tiden har vi serviceret mange tilfredse kunder, som har haft brug for hjælp til diverse opgaver. Derfor er vi i stand til at tilbyde etablering af kloak og kloakanlæg hos både private kunder, erhvervskunder samt det offentlige. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi sikrer professionelle løsninger til dit kloakanlæg

Grundet vores store erfaring i branchen inden for kloakservice, kan vi løse både store og små opgaver inden for faget.​ Vi lægger vægt på at levere professionelle og holdbare løsninger til dit kloakanlæg, uanset hvilken opgave vi bliver stillet.

Vi sørger altid for at have en god og tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor vi forventningsafstemmer. På den måde har vi nemmere ved at imødekomme dine ønsker og behov. Vi skaber kvalitetsresultater til aftalt tid og pris hver gang.

Kontakt os for flere informationer

Har du en opgave inden for etablering af kloak og kloakanlæg, som vi skal løse for dig? Så kontakt os gerne med det samme for at modtage et uforpligtende tilbud og/eller flere informationer.

Vi kan kontaktes på telefon: 97 21 28 11 eller på mail: post@o-a.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Ole Andersen

Ingeniør- og entreprenørfirma

CVR-nr.: 10519306

​Kontakt

Tlf.: 97 21 28 11

Mail: post@o-a.dk

Bankforbindelse

Jyske Bank

7640 2011753